ΕΛΛΗΝΙΚΟ -ΤΑΒΕΡΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΟΜΑΛΟΣ ΧΑΝΙΑ





ΕΛΛΗΝΙΚΟ -ΤΑΒΕΡΝΑ  ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΟΜΑΛΟΣ  ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

Για διαθεσιμότητα ή κρατήσεις, καθώς και για οποιαδήποτε διευκρίνηση σχετικά με το Omalos Village, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά 
    Υπεύθυνος: Καζαλάκης Μανώλης

    +30 2821067169
     +30 6944656913





 Βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, σε απόσταση μόλις 3χλμ. από το περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς. Προσφέρει παραδοσιακό κρητικό εστιατόριο και καταλύματα με ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στα Λευκά Όρη.




Το εστιατόριό μας 
στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει πληθώρα γεύσεων, με κυρίαρχες τις παραδοσιακές Κρητικές συνταγές. 

Όλα τα φαγητά που σερβίρονται παρασκευάζονται από αγνά υλικά που καλλιεργούνται και αναπτύσσονται στην περιοχή. 


Δοκιμάστε λοιπόν τις συνταγές που σας προτείνουμε.







Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Ελληνικό που βρίσκονται στο μαγευτικό οροπέδιο του Ομαλού στα Χανιά της Κρήτης, λειτουργούν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια ξεχωριστή διαμονή με ποιοτικές υπηρεσίες και Κρητική φιλοξενία. 

Η φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρά του υπόσχονται μια εμπειρία διαφορετικών διακοπών σε μια σπάνια και μαγευτική τοποθεσία σε αυτή τη γωνιά της Κρήτης με την πλούσια φυσική ομορφιά.
 Το Ελληνικό βρίσκεται κοντά στο φαράγγι της Σαμαριάς που προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες ετησίως από όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται σαν ορμητήριο για ορειβατικές δραστηριότητες στις γύρω κορφές των λευκών ορέων, για εκδρομές με ποδήλατα και εξερεύνηση. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας μπορεί να χρησιμεύσουν σαν το πιο κατάλληλο καταφύγιο για ξεκούραση μακριά από την ένταση της πόλης